måndag 26 december 2011

Året som gått

Det känns seriöst och bra att göra en egen verksamhetsberättelse nu i mellandagarna. Jag kan konstatera att jag haft väldigt många fler uppdragsgivare 2011 än 2010. Har publicerat mig i inte mindre än 15 olika tidningar/forum. De är: Socionomen (årets alla 8 nummer), Familjemagasinet (7 av årets 8 nummer), Dagens Samhälle (6 ggr), Bostadsförmedlingens sajt (5 ggr), SocialPolitik (3 ggr), Kvinnotryck (2 ggr), Äventyrliga familjer (2 ggr), Memento (2 ggr), Allt om hjälpmedel, Psykologtidningen, Handelsnytt, SocialQrage, KA och Akademikern.

Utöver det har jag gett ut antologin Ett annat hemma- om samhällets ansvar för placerade barn tillsammans med Anna Kakuli. Vi deltog med ett seminarium på Bokmässan och jag har hållit föredrag för Stadsmissionen med utgångspunkt i boken. Jag har fått ett stipendium för att arbeta med en kommande bok tillsammans med Maria Korpskog, ämne hemligt....

Med min man, Rolf Jönsson, har jag lämnat manus för en uppdaterad andra upplaga av ”Alla dessa cykelpromenader i Stockholmstrakten”. Årets första två månader var jag också anställd på halvtid som webbredaktör på Dagens Samhälle som sedan la ner sin nyhetssajt.

Det har varit ett roligt och bra år! Att jobba mot många olika tidningar tar tid med alla kontakter och under 2012 ska jag nog försöka ha som mål att göra fler jobb i färre tidningar. Ser också fram emot att Social Aktions skrivarkurser kommer igång. Där ska jag och Maria Korpskog vara kursledare.

Bilden är från Saaremaa (Ösel). Det var semester men blev ett jobb också, ett resebrev som kommer i Äventyrliga under 2012. Tack för i år!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera här